tirsdag 22. mars 2011

Litteraturhuset i Skien har funnet sin form!

Idag har LiS (Litteraturhuset i Skien) hatt et konstruktivt møte om Henrik Ibsensgate 10. Adressen som kanskje snart blir litteraturhusets adresse, med mersmak-kontor i mosaikk-bakgården :-).
Ikke bare er det en fin adresse, selve inngangspartiet heter Ibsenpassasjen!!

Mosaikkprosjektet i Skien handler om å få liv i alle de bakgårdene som vi ikke visste at vi hadde i sentrum. Et kjempeprosjekt som vinner priser og får stor oppmerksomhet. Mersmakprosjektet ( og matfestivalen) setter ikke bare Skien på hodet men bokstavelig talt opp i kjeler og kar for at byens innbyggere skal få, ja nettopp, mer smak!
Litteraturhuset ønsker å være det stedet i byen hvor man kan droppe innom sent eller tidlig, for å oppleve en heftlig debatt, eller for å lese et tidsskrift mens du plugger i pc'n og nyter en smårett som får ganen til å kile.

Som dere skjønner har LiS fått noen svært gode samarbeidspartnere som borger for et litteraturhus i særklasse!

Det er Kontorbygg AS som er kommunens eiendomsselskap, og som eier Henrik Ibsensgate 10, de viser stor interesse for dette helhetskonseptet, noe vi er svært glade for. Likevel, det er et stykke igjen for å få LiS opp å gå. Det må driftsmidler til!
Bare sms oss dersom du har noen gode tips eller ideer:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar