søndag 17. april 2011

Litteraturhuset i Skien ved en korsvei - ikke pga Påsken!

Onsdag 13.april var rapporten om Litteraturhuset i Skien (LiS), ferdig. Forprosjektfasen var over. Alle våre møter, samtaler, grublerier og regnestykker skulle sammenfattes i en rapport, med en klar konklusjon.
Den foreligger altså nå, og vil være det dokumentet som evt selger prosjektet videre. Som tidligere nevnt har LiS funnet sin form, med to aktører på samme adresse, nemlig Mersmak og Mosaikk, og som vi tror vil gi LiS en unik profil i norsk sammenheng.

Men uansett hvor mange gode tanker denne rapporten har, uansett hvor mye synergieffekt prosjektet gir byen, hvor mye byutvikling og kulturskaping LiS vil gi, ingenting er mulig uten økonomi. Vi har skaffet noe, og vi vil skaffe mer, men noen må se det ansvaret det er å skape noe nytt i byen, noe byen sårt trenger, for menneskene som bor der, og for de som bor andre steder, LiS trenger støtte!
Vi håper Skien kommune, Telemark fylkeskommune, sponsorer og andre er med når LiS-lokomotivet kjører inn på stasjonen for å fylle opp drivstoff... da kan ferden gå videre..en god stund ihvertfall, viss ikke kan det bli stille ...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar